Over 24-7 Mokum Security

Welkom bij 24-7 Mokum Security, uw vertrouwde partner in beveiliging. 

Wij zijn een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat zich toelegt op het bieden van hoogwaardige beveiligingsdiensten aan individuen, bedrijven en organisaties. Onze missie is om uw veiligheid te waarborgen en gemoedsrust te bieden door middel van effectieve en betrouwbare beveiligingsoplossingen.

Sinds

2021

favicon

Ons verhaal

Met jarenlange ervaring en expertise in de beveiligingsindustrie, begrijpen wij de steeds veranderende risico’s en bedreigingen waarmee onze klanten te maken hebben. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, waaronder fysieke beveiliging, informatiebeveiliging, netwerkbeveiliging, brandbeveiliging en gezondheids- en veiligheidsprocedures.

Onze professionele en hoogopgeleide medewerkers zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hulpmiddelen om de veiligheid van uw mensen, eigendommen en informatie te waarborgen. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke beveiligingsbehoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun verwachtingen voldoen.

Bij 24-7 Mokum Security streven wij ernaar om de hoogste normen van professionaliteit, integriteit en klanttevredenheid te handhaven. Wij zijn toegewijd om uw vertrouwde partner te zijn in beveiliging en om uw veiligheid te waarborgen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. 

Bij 24-7 Mokum Security vinden we het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends in de beveiligingsindustrie. We blijven ons ontwikkelen en verbeteren om onze klanten de best mogelijke beveiligingsoplossingen te bieden. Daarnaast hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en zorgen we ervoor dat onze klanten tevreden zijn met de geleverde diensten.

Of u nu op zoek bent naar fysieke beveiliging voor uw bedrijfspand, netwerkbeveiliging voor uw IT-infrastructuur of brandbeveiliging voor uw huis, bij SecureProtect kunt u terecht voor op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw veiligheid te verbeteren en gemoedsrust te bieden. We staan klaar om u te helpen met alle aspecten van beveiliging en uw vertrouwde partner te zijn in beveiliging.

100+

Clienten

8

Steden

24

Beveiligers

3

Dienstjaren

Onze aanpak

Onze diensten omvatten ook beveiligingsadvies en -analyse om u te helpen de beste beveiligingsoplossingen te vinden die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Onze deskundigen werken nauw samen met u om de risico’s en bedreigingen in kaart te brengen en stellen een plan op dat is afgestemd op uw doelen en prioriteiten.

Contact

24-7 Mokum Security – Beveiligingsdiensten Amsterdam

Transistorstraat 7
1322 CJ, Almere
+31 (6) 87 27 85 37
info@24-7mokumsecurity.nl